SE*For Keeps Love Is A Battlefield

Miisu on virallisesti tämän kissalan ensimmäinen naaras. Tyttökissaa etsimme jo pidemmän aikaa, ja omaa silmää miellyttävä pentu löytyi lopulta Ruotsista Tukholman lähettyviltä.

Elämässä tulee joskus monenlaisia käänteitä, niin tälläkin kertaa. Yhden tytön sijasta tänne muuttikin kaksi tyttöä, kun myös siskokissa Maisa (SE*For Keeps We Belong) saapui samalla lennolla Ruotsista Suomeen.

Kahden sisaruksen ostaminen on osoittautunut erittäin hyväksi ratkaisuksi. Sopeutuminen uuteen kotiin sujui todella hyvin, eikä minkäänlaista koti-ikävää näkynyt ensimmäisten viikkojen aikana. Missä Miisu, siellä Maisa, tai päinvastoin. Sisarukset näyttävät olevan todella tärkeitä toisilleen.

Miisu on sisaruksista jonkin verran kookkaampi ja vankkarakenteisempi. Jalat ovat korkeat, ja pitkän vartalon jatkeena on tuuhea sekä pitkä häntä. Miisu on rauhallisempi kuin siskonsa, mutta kun Miisu innostuu, silloin vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää.

Hankintahetkellä Miisu oli ruskeatäplikäs, mutta Miisun rinnassa ja mahassa on valkoiset läikät. Niinpä väri muuttui jälkikäteen ja Miisu on nyt siskonsatapaan ruskeatäplikäs-valkoinen. Väriryhmän muutos tiesi sitä, että näyttelyissä sisarukset ovat aina olleet vastakkain. Kilpailua IV-väriryhmän naaraspennuissa on ollut ihan riittävästi, sillä parhaimmillaan heitä oli samassa näyttelyssä kuusi kappaletta.

Miisu on ollut näyttelyistä sivussa reilun vuoden verran muun muassa mammaloman vuoksi.