CH FI*Marjametsän Saravon Pekka

Saravon Pekka on yksi viidestä pojasta edellisestä pentueestamme. Peksiä kävi useampi henkilö pentuna katsomassa, mutta uutta kotia Peksille ei löytynyt. Pekka ei kuitenkaan voinut jäädä asustamaan tyttökissojen kanssa samaan talouteen, joten päädyimme ratkaisuun, jossa Pekka muutti siskoni perheeseen.

Peksi on edelleen kasvattajan omistuksessa, joten Pekan kanssa on tullut käytyä näyttelyissä aina silloin tällöin. Pekka on ollut mukana lähinäyttelyissä, joissa olemme kulkeneet kotia käsin. Mikäpä tuollaisen kissan kanssa on ollut näytillä käydä, sillä näyttelyhermot tuntuvat olevan oikein hyvät. Tuomaritkin ovat Peksistä tykänneet ja paneelissa Pekka on nähty pariin kertaan
Nyt Pekalla on ikää vuosi ja neljä kuukautta. Varttuessaan poika on muuttunut aina vain enemmän isänsä näköiseksi. Meille se sopii oikein hyvin, sillä Roope-isässä on paljon sitä vanhan ajan metsäkissaa. Toivotaan, että Pekasta kasvaa samanlainen körmyniska.
Jos Pekan ulkonäössä on paljon samaa isänsä kanssa, niin samaa voi sanoa luonteesta. Pekka on pääsääntöisesti hyvin rauhallinen ja tykkää olla siellä, missä ihmisetkin ovat. Sohvalle Pekka tulee viereen, mutta sylikissa Peksi ei ole, kuten ei ole isänsäkään.